Bestuur

Bestuur

De organisatie van BV Volharding bestaat uit een bestuur en een aantal commissies die ervoor zorgen dat alles binnen de organisatie goed geregeld wordt. Zowel het bestuur als de commissies bestaan enkel uit vrijwilligers die door de leden op de jaarvergadering worden gekozen.

Het bestuur
Functie Naam Telefoon Email
Voorzitter Kees Steur 0113-220559 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Ronald Jansen 06-52347513 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Sjouke Huisman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Pieter Aalbers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris Ronald Jansen 06-52347513 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR + sponsoring Bies Franse vd Putte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Ester Aalbers