Huigige sponsoren

Op deze pagina vind u een overzicht van alle sponsoren die er voor hebben gekozen om bv Volharding te ondersteunen:

Team sponsor dames 1: Movares

Movares "Wij verbinden" is het motto van advies- en ingenieursbureau Movares. Verbinding geeft sterkte, creativiteit en meerwaarde. Daarom zoeken wij met u in projecten naar brede verbinding met de maatschappij, omgeving en de techniek. We zijn actief op het gebied van mobiliteit, water, energie, heavy rail, light rail, wegen en ruimtelijke inrichting.

We zoeken een duurzame balans tussen wonen, werken, natuur en infrastructuur. Dat doen we in megaprojecten en in kleinere projecten als een gebouw, brug of tunnel of waterkering.

Website: www.movares.nl


Website banner: Nummer 53

Nummer 53 Grafische studio Nummer53 is een eigentijds reclamebureau in de ruimste zin van het woord. In 1996 begonnen in Den Haag onder de naam Rob van Dijk Grafische Producties. Nu als Nummer53 gestart aan een 2de leven in de provincie Zeeland.

Maar natuurlijk kijken we ook buiten de provinciegrenzen! De werkzaamheden zijn breed: logo’s, huisstijlen, brochures, advertenties, websites, drukwerk, signing…

Website: www.nummer53.nlWebsite banner: Allemekinders

Allemekinders Oplossingen voor tuin en groen

We bedenken, maken en houden buitenruimtes mooi voor particulieren, bedrijven, overheden en zorginstellingen. Al 25 jaar richten wij plekken in waar mensen met plezier wonen en werken.

Wij maken tuinen waarin mensen hun persoonlijk tuingeluk weerspiegeld zien. Voor bedrijven nemen wij met een representatieve bedrijfstuin de zorg voor het groen uit handen. Wij maken het mooi en makkelijk.

Website: www.allemekinders.nlWebsite banner: Fierloos

Fierloos FIERLOOS ARCHITECTEN bestaat uit architecten en technisch specialisten. Deze specialisten hebben allen, naast hun bouwtechnische kennis, ervaring en tekenvaardigheden, een eigen vakgebied waar ze in thuis zijn, zoals kostendeskundigheid in alle fasen van het bouwproces, brandveiligheid, constructies, bouwfysica etc.

Website: www.fierloos.nlWebsite banner: Natuursteenhuis

Natuursteenhuis Uw vertrouwen in ons vakmanschap loopt als een rode draad door de lange bedrijfshistorie. De fundamenten van de rijke historie en het vakmanschap van NatuursteenHuis vindt haar oorsprong in 1771.

Het steenbewerkersambacht heeft generatie op generatie haar weg gevonden naar de hedendaagse moderne oplossingen op niveau.

Website: www.natuursteenhuis.nl


Website banner: Sportpunt Zeeland

Sportpunt Zeeland Gelegen in recreatiegebied "De Hollandse Hoeve" in Goes, is Sportpunt Zeeland het sport-en ontspanningscentrum bij uitstek. Met een aanbod van faciliteiten die uniek zijn voor de provincie Zeeland.

De accommodatie heeft een totale vloeroppervlakte van 10.000 m² en is 7 dagen per week geopend. Het hart van Sportpunt Zeeland is het grote subtropische zwembad met meer dan duizend vierkante meter zwemplezier. De twee super glijbanen met spannende lichteffecten zijn een ware attractie.

Website: www.sportpuntzeeland.nl


Roll-up banners: Vrienden Loterij

Vrienden Loterij VriendenLoterij: voor gezondheid en welzijn

De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij actief clubs en verenigingen naar eigen keuze steunen. Dit heet geoormerkt meespelen. Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Website: www.vrendenloterij.nl